Personal Branding Fotografie

Studio Yas biedt naast de daglicht studio in Baarle-Nassau, Brabant, ook personal branding fotografie aan. Een zakelijke fotoshoot die is afgestemd op jouw bedrijf en persoonlijkheid is een musthave om jouw bedrijf te boosten op online media. Lees snel verder over de fotografie diensten van Studio Yas.

Personal Branding Fotograaf Brabant

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

Branding fotografie in daglicht studio yas

Studio Yas is een rustig gelegen locatie in grensdrop Baarle-Nassau, Noord-Brabant. Een authentieke locatie, sereen en warm ingericht met moderne designmeubelen, voor een unieke beleving voor iedere bezoeker. Natuurlijk kunnen we jouw branding shoot in daglicht Studio Yas plannen.

Heb je toch liever een andere locatie die beter bij jouw bedrijf past? Let’s go! Studio Yas komt natuurlijk ook op locatie om de mooiste portretten vast te leggen. Denk hierbij aan andere (daglicht) studio’s, horeca, de binnenstad of op jouw eigen kantoor. Vind je het lastig kiezen? Ik denk graag met je mee.  

Als ondernemer weet ik hoe prettig het is om te werken met je eigen netwerk. Vind jij het fijn om met jouw eigen fotograaf een branding shoot te plannen in daglicht Studio Yas? Geen probleem! Bekijk op deze pagina de tarieven om de studio los te boeken.

Unieke fotolocatie Brabant

1

Kennismaken

Videobellen of een kopje koffie in de studio? Gezellig! Ik leer graag jou(w bedrijf) kennen. Samen bespreken we je het doel van de shoot, je wensen, de locatie, de duur van de shoot en plannen we een definitieve datum.

2

voorbereiden

Een personal branding shoot vergt voorbereiding van beide kanten, denk aan een bezoek aan de kapper of nagelsalon, het inpakken van props die je graag wil gebruiken zoals een laptop of drukwerk en natuurlijk de outfits die je gaat dragen. No worries, ik help je stap voor stap met de voorbereiding.

3

fotoshoot

En dan is het zo ver, de personal branding fotoshoot vindt plaats op de door jou gewenste locatie. Samen maken we er een gezellige ochtend of dag van en zet ik je graag in het zonnetje.

4

Uitkiezen

Na ongeveer 2 tot 5 weken ontvang je de foto's via een online portaal. Jij kan dan zelf aangeven welke foto's je graag in hoge resolutie wil ontvangen, of deze zelf downloaden. Handig hè?

Unieke fotolocatie Brabant

PERSONAL BRANDING SHOOT

Met een verassend eindresultaat

Of het nu gaat om een frisse LinkedIn profielfoto of een volledig nieuwe beeldbank voor jouw bedrijf, het is mijn doel om jou te laten stralen en een origineel en uniek resultaat op te leveren.

Shoot in studio yas

Gaan wij samenwerken? Daar kijk ik zeker naar uit! Dit mag je verwachten:

€385,-

GET
INSPIRED

Previous slide
Next slide

Testemonials

Locatie Studio Yas