Unieke vergaderlocatie in Brabant

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Brabant, nabij Breda? Laat je dan inspireren door de mogelijkheden van Studio Yas. Sereen, modern, smaakvol, uniek en licht; dát is hoe je deze vergaderlocatie in een notendop omschrijft.

Unieke vergaderlocatie Breda

INSPIRERENDE VERGADERLOCATIE IN BRABANT

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie nabij Breda? Laat je dan inspireren door de mogelijkheden van Studio Yas. Sereen, modern, smaakvol, uniek en licht; dát is hoe je deze vergaderlocatie in een notendop omschrijft. Een samenkomst op deze plek betekent dan ook echt even loskomen van ‘de waan van de dag’. Vol focus inspiratie en creativiteit opdoen. Evenals nieuwe inzichten en energie. Dát is wat deze ruimte teweegbrengt. En dat maakt knopen doorhakken wel heel makkelijk…

Inspirerende Vergaderlocatie

Wist je dat omgeving en sfeer zeer bepalend zijn voor de productiviteit en effectiviteit van mensen? En dat de allerbeste ideeën tot stand komen op de meest unieke vergaderlocaties? Studio Yas is zo’n locatie! Deze accommodatie maakt overigens niet alleen van jouw vergadering met collega’s een succes. Ook voor brainstorm- en heisessies, presentaties, workshops en trainingsdagen is Studio Yas the place to be!

Studio Daylight

WAT DEZE UNIEKE VERGADERLOCATIE BIJZONDER MAAKT?

Goed bereikbaar, voorzien van de juiste faciliteiten en een mooie uitstraling. Studio Yas heeft werkelijk waar álles in huis om van jouw vergadering of bijeenkomst een succes te maken:

Studio Daylight

UNIEKE Vergaderlocatie mét tuin

Wat onze vergaderlocatie nog unieker maakt, is de groene tuin waaraan de ruimte gelegen is. Schijnt het zonnetje? En willen jullie (gedeeltelijk) buiten overleggen of lunchen? Dan behoort dat dus wel degelijk tot de mogelijkheden. Zo ook om tussendoor even een frisse neus te halen. En dat kan een zeer welkome afwisseling zijn. Zo krijg je naast een frisse neus, ook weer verfrissende ideeën. Twee vliegen in één klap!

Bereikbaarheid vergaderlocatie

Vergaderlocatie Studio Yas is gelegen in het grensdorp Baarle-Nassau in Noord-Brabant. Op 20 minuten rijden vanaf Tilburg, 25 minuten vanaf Breda en op 40 minuten afstand van Antwerpen. Ideaal voor samenkomsten met deelnemers uit Nederland, België of Duitsland.

De vergaderlocatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo bevindt er zich een bushalte aan de Sint-Jansstraat op 5 minuten loopafstand. En zijn er voor de deur van Studio Yas volop parkeermogelijkheden.

Studio Daylight

Originele vergaderlocatie boeken

Studio Yas Creative Concepts

Heb jij je keuze gemaakt? En kom je met je collega’s bij Studio Yas nieuwe inzichten en ideeën opdoen, kennis delen en elkaar inspireren? Dan kunnen we dat natuurlijk alleen maar aanmoedigen!

Laat je ons nog wel even weten voor welk pakket je kiest? Dan zorgen wij ervoor dat het jou en je collega’s aan niets ontbreekt. En ook na afloop nemen we je al het werk uit handen. Zo trek je, met de opgedane winst op zak, de deur bij ons dicht. En ruimen wij op onze beurt alles voor je op; stukje service van de zaak!

Pakket 1
2 uur

Normaal € 135,-

De mogelijkheid om de studio 2 uur te huren is ideaal voor portret- en productfotografie en personal branding shoots. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere mini-shoots te plannen in 2 uur.

Gebruik van de parking, koffie, thee en fruit zijn bij de prijs inbegrepen. Prijs exclusief BTW. De studio is regulier beschikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Pakket 2
HALVE DAG (4 uur)

Normaal € 250,-

In 4 uur tijd kun je perfect of brainstormen en vergaderen. Neem ruim de tijd voor je opdracht en maak optimaal gebruik van je bezoek aan Studio Yas.

Gebruik van de parking, koffie, thee en fruit zijn bij de prijs inbegrepen. Prijs exclusief BTW. De studio is regulier beschikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Pakket 3
HELE DAG (8 uur)

Normaal € 435,-

Een volledige dag gebruikmaken van Studio Yas? Dat kan natuurlijk ook. De ideale keus voor cursussen, trainingsdagen of  het combineren van meerdere (mini-)shoots.

Gebruik van de parking, koffie, thee en fruit zijn bij de prijs inbegrepen. Prijs exclusief BTW. De studio is regulier beschikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

LIGGING UNIEKE VERGADERLOCATIE

Studio Daylight

CONTACT OPNEMEN?

Heb je een vraag of opmerking? Of ben je benieuwd wat deze unieke vergaderlocatie voor jouw bijeenkomst kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via: +31 6 18 04 55 11. Of stuur een e-mail naar: info@studioyas.nl. We helpen je graag verder.