SHOPIFY WEBSHOP LATEN BOUWEN

Snelle en betaalbare startup

Verkoop 24/7

Geen hoge maandelijkse kosten

Eenmalige investering

Juridische documenten

Uniek en origineel design

Shopidy webshop laten bouwen

Shopify webshop

Shopidy webshop laten bouwen

Ontbreekt bij jou kennis, tijd of snelheid om zelf een webshop te bouwen? Blijf niet langer twijfelen. Ik bouw een unieke webshop voor jouw winkel, precies zoals jij dat wil. 

Buiten het design van de webshop, zorg ik ervoor dat jouw logistieke verzendmethode is gekoppeld, stel geautomatiseerde mails in, installeer jouw betalingsmogelijkheden, schep ik duidelijkheid over de financiën, zorgen we voor alle juridische documenten en richt natuurlijk de webshop in op het gemak van de eindgebruiker: jouw klant. 

Juridische documenten

Studio Yas heeft een samenwerking met HalloLex, om ervoor te zorgen dat de juridische gezondheid van jouw webshop voorop staat. Wat ik daarmee bedoel? Jouw algemene voorwaarden, privacy en cookie statement, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast, weet jouw klant waar hij of zij aan toe is. 

Laat je jouw webshop bouwen bij Studio Yas? Dan zitten de basisdocumenten bij de prijs inbegrepen èn een gratis advies gesprek omtrent de juridische gezondheid. Dat kan ook. Fijn hè! Zo is echt aan alles gedacht. 

Zelf aan de slag

Cursus pakket StudioYas 2

De webshop staat, jouw eerste klanten winkelen… en dan? Ik begrijp dat het runnen van een webshop niet zo makkelijk is als het klinkt, maar dat betekent niet dat jij het niet kan! Sterker nog, ik help jou op weg met het beheren van jouw eigen shop. Wel zo fijn, om alle touwtjes zelf in handen te houden. 

Na of tijdens de oplevering van de webshop, kun je ervoor kiezen een online of fysieke Shopify training te volgen bij Studio Yas, geheel aangepast op jouw online winkel. Geef je liever de basics achter de schermen uit handen? Bekijk dan eens mijn webshop beheer pakketten.

DE VOORDELEN BIJ STUDIO YAS

Persoonlijk traject

Geen groot kantoor, onbereikbaar bedrijf en enkel mailcontact. Bij Studio Yas neem ik de tijd om ondernemers en hun bedrijf te leren kennen voor een optimaal resultaat.

Duidelijkheid over financiën

Weet precies waar je aan begint. Wat kost Shopify? Mollie Payments? Applicatie abonnementen? Ik heb het voor je op een rijtje. Wel zo fijn, geen verassingen achteraf.

Geen juridische verassingen

Goed voorbereid jouw webshop lanceren, dat is wat je wil. Bij Studio Yas worden jouw juridische documenten opgesteld door HalloLex, zodat je zeker bent van een waterdichte beleid en voorwaarden.

Studio Yas helpt je op weg

Volg gerichte trainingen over jouw webshop en het beheer ervan, zodat jij zelf aan de slag kan met jouw eigen winkel.

PERSOONLIJKE RECENSIES

PERSOONLIJKE RECENSIES

NEEM CONTACT MET ME OP

Studio Yas Creative Concepts