VACATURE SOCIAL MEDIA & ENTREPRENEURSHIP​

STAGE vacature - Studio yas

Unieke fotolocatie Brabant
Daglicht Studio Yas

Stage VACATURE Social Media & EntrepReneurship

Hey jij! Ben jij een gedreven marketing – communicatie student? Zit jij bomvol creatieve ideeën? Wil jij meer leren over het ondernemerschap en volledig meedraaien in een bedrijf? Schud jij pakkende, foutloze teksten zo uit je mouw? Deel jij graag jouw inzichten en vind jij ruimte voor inbreng belangrijk? Dan heb je de juiste stagevacature te pakken!

OVER STUDIO YAS

Studio Yas – Creative Concepts is een all-round social media agency in het zuiden van Brabant, Baarle-Nassau. Bij Studio Yas zorgen we ervoor dat onze klanten, gerenommeerde en groeiende bedrijven, worden voorzien van een verfrissend en origineel on- en offline visitekaartje. Van content creatie tot social media beheer en strategie, tot fotografie en evenementmanagement, Studio Yas ontzorgt het gehele pakket.

Daglicht Studio yas

Daarnaast is daglicht Studio Yas – ons kantoor – een plek waar ondernemers kunnen netwerken, vergaderen of een branding shoot kunnen boeken. Zo komen we in contact met andere ambitieuze ondernemers uit het hele land, bouwen we ons netwerk op en is geen dag hetzelfde.  De ruimte is lekker licht en ingericht met duurzame designermeubelen, omdat wij van mening zijn dat een inspirerende ruimte de basis is voor een productieve werkdag. Nieuwsgierig geworden?

DE VACATURE

Tijdens jouw stage is iedere dag anders, je krijgt dan ook de vrijheid om afwisselend thuis of op kantoor te werken. Je houdt je bezig met het plannen en maken van social media berichten, uitwerken van nieuwe concepten en templates, bouwen van websites en schrijven van pakkende SEO teksten, contact met nieuwe leads, het opzetten van e-mailfunnels en ontvangen van klanten in de Studio. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om aan te geven wat je zelf zou willen leren en bezoeken we regelmatig een klant.

DAAROM ZIJN DIT JOUW COMPETENTIES:

Flex werkplek Breda
Daglicht Studio Yas

STUDIO YAS BIEDT JOU:

Hebben we nog steeds je aandacht? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar info@studioyas.nl. Bij interesse nemen we natuurlijk zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel bij Studio Yas!

Locatie

ADRES

Kapelstraat 6a
5111HK Baarle-Nassau
Nederland