VACATURE
junior SOCIAL MEDIA marketeer

Studio Yas social media

Hi Junior Social Media Marketeer! Wil jij naam maken voor onder andere Jumbo, Crystal Sands, gerenommeerde hotels en MKB bedrijven? Heb jij een opleiding in de richting van Social Media Marketing (bijna) afgerond? Wil jij leren over het ondernemerschap en allround meedraaien in een bedrijf? Say no more!

OVER STUDIO YAS

Studio Yas – Creative Concepts is een all-round en exclusief social media agency in het zuiden van Brabant, 20 minuten van Tilburg en Breda. Bij Studio Yas zorgen we ervoor dat onze klanten worden voorzien van een uniek & origineel on- en offline visitekaartje. Van content creatie tot social media beheer en strategie, tot fotografie en evenementenmanagement. Dagelijks zijn wij bezig met de leukste werkzaamheden voor fantastische klanten in binnen- en buitenland.

Daglicht Studio yas

Daarnaast is daglicht Studio Yas – ons kantoor – een plek waar ondernemers kunnen netwerken, vergaderen of een branding shoot kunnen boeken. Zo komen we in contact met andere ambitieuze ondernemers uit het hele land, bouwen we ons netwerk op en is geen dag hetzelfde. De ruimte is licht en ingericht met duurzame designermeubelen, omdat wij van mening zijn dat een inspirerende ruimte de basis is voor een productieve werkdag.

DE VACATURE (8-16 uur)

Jouw werkdagen zijn afwisselend, uitdagend en gezellig. Je krijgt ook de vrijheid om afwisselend thuis of op kantoor te werken. Je houdt je bezig met het plannen en maken van social media berichten, uitwerken van nieuwe concepten en templates, bouwen van websites en schrijven van pakkende SEO teksten, contact met nieuwe leads, het opzetten van e-mailfunnels en draaien van ADS. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om aan te geven wat je zelf zou willen oppakken. Studio Yas is een snelgroeiend bedrijf en staat open voor nieuwe ideeën en concepten.

STUDIO YAS BIEDT JOU:

Daglicht Studio Yas

DAAROM ZIJN DIT JOUW COMPETENTIES:

Still here? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar info@studioyas.nl. Bij interesse nemen we natuurlijk zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel bij Studio Yas!

Zij kozen ook
voor Studio Yas:

LOCATIE

ADRES

Kapelstraat 6a
5111HK Baarle-Nassau
Nederland