1:1 VIP traject

#Boostyourbrand

Wil jij mijn volledige ervaring, kennis en netwerk inzetten om jouw merk een gigantische boost te geven? Wil je zelf ook leren wat het inhoud om succesvol te worden en zijn met een werkende marketing strategie? Verveeld geraakt van alle losse cursus aankopen en templates? Ben jij toe aan een duurzame investering die jou en jouw bedrijf sterker maakt in de markt? Heeft jouw bedrijf mega potentie maar begrijp je niet waarom je nog geen benoemenswaardige omzet draait? Dan is dit 1:1 traject van 3 maanden perfect voor jou.

Social Strategie VIP

social media pro in 3 maanden

dé cocktail voor online succes

3 maanden lang ben ik jouw co-founder, marketingstrateeg, sparringspartner, vormgever en bovenal social media coach om jouw merk naar een sky high level te tillen. Let wel op, dit is geen traject om aan te gaan als je met je pootjes omhoog wil, nee: we gaan samen aan de bak! Zonder verandering, geen verbetering. Samen pakken we het online visitekaartje van jouw bedrijf aan zodat je straks klanten aantrekt als een magneet. Hoe we dat gaan doen? Zie het VIP traject als een cocktail van mijn kennis, ervaring en meest exclusieve diensten – het recept voor een boost aan jouw bedrijf. Jij krijgt:

Ready?

ER IS NOG ZOVEEL UIT jouw merk TE HALEN

Ben je er zo ziek van? Dat je een fantastisch aanbod hebt, een geweldige dienst of product, maar maandelijks teleurgesteld wordt door wat er op je bankrekening binnenkomt. Je bent een gepassioneerd ondernemer maar het levert niets op, je gaat twijfelen aan je producten en eigen kennen en kunde: is het wel genoeg? 

Hold on, het antwoord is: JA! Ja, je bent genoeg. Je hebt alleen nog geen goed social media en online marketing plan gelanceerd die voor JOU werkt, in plaats van dat jij iedere dag aan klanten moet trekken. En dat is precies waar ik jou mee ga helpen. Ready? Dan poppen wij straks samen de champagne op jouw succes!

POPPIN'
BOTTLES!

POPPIN'
BOTTLES!

0 +
Social Media berichten geplaatst
0 %
Succesgarantie
0
Jaar 'online' ervaring

investeer in je bedrijf

& investeer in jezelf

Twee hele logische uitgangspunten, zou je denken. Wanneer was de laatste keer dat je ècht een duurzame investering hebt gedaan in je eigen kennis om jouw bedrijf nog beter in de markt te zetten? Je was waarschijnlijk niet op deze pagina beland als dit A. Nog niet zo lang geleden is en B. Een succesvol traject is geweest. 

Ben je ook moe van alle gratis templates, raak je niet gemotiveerd van een online cursus en is het tijd om nu echt stappen te gaan ondernemen om jouw bedrijf succesvol op de kaart te zetten? I’m your girl! Na dit traject heb jij namelijk:

€ 3000,-

instaptarief

€ 1999,-

Studio Yas

Hi, ik ben Yasmin!

Met Studio Yas help ik ondernemers met het groeien van hun merk en bedrijf door het bouwen van een duurzame social media strategie. Voor meerdere grote opdrachtgevers als Jumbo, Crystal Sands en provincie Noord-Brabant is het tijd om mijn kennis over te dragen aan jou!

Mijn specialisatie ligt voornamelijk op vlak van social media, projectmanagement, website optimalisatie en het uitvoeren van creatieve oplossingen. Naast de passie voor social media marketing, vind ik netwerken erg belangrijk. Daglicht Studio Yas is naast het kantoor van team Studio Yas, ook een plek waar creatives samenkomen. Denk aan branding shoots, trainingen en zakelijke lunches.

Wist je dat?

De kosten voor dit VIP 1:1 traject volledig zakelijk aftrekbaar zijn in jouw bedrijf? Studio Yas is geen opleidingsinstituut en dus kom je voor het VIP traject niet in aanmerking voor het STAP-budget, maar je kunt de investering in jouw bedrijf wèl afschrijven als bedrijfskosten en die zijn dus 100% aftrekbaar, zelfs als je nog geen KVK inschrijving hebt (tot 5 jaar). Daarnaast is het betalen in termijnen mogelijk.

Let's
GO

Investeer in jezelf en je bedrijf en krijg het dubbel en dwars terug. Ja, het is een exclusief VIP-programma. Maar ik ben er 100% van overtuigd dat deze prijs het meer dan waard is. Sterker nog, het is nog onduidelijk wanneer maar 100% zeker dat ik na de eerste deelnemers van het Social Strategie 1:1 VIP trajaect de prijs omhoog ga gooien. Waarom? Omdat ik op dit moment zo veel ‘weg’ geef in het pakket  waar ik voor iedere klant enorm veel energie, tijd en zorgvuldigheid in stop – dat deze prijs niet eens past en eenmalig aanbied aan de eerste kopers voor € 1999,-! 

€ 3000,-

€ 1999,-

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Zij gingen jou voor:

IK WIL MEER INFORMATIE OVER HET VIP TRAJECT

Drop me a line! Natuurlijk staan we klaar voor al je vragen en opmerkingen, zodat je straks voorbereid aan de slag kan gaan. Laat je gegevens achter in onderstaand contactformulier, stuur me een e-mail op info@studioyas.nl of: