Social Media Strategie

Spendeer jij uren van jouw kostbare tijd aan social media? Bereik jouw nichemarkt en maak van volgers betalende klanten, zonder er dagelijks zelf iets voor te doen. Laat het internet voor JOU werken met een succesvolle online media strategie.

Social Media Management

PLUK DE VRUCHTEN VAN EEN SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Studio Yas helpt je op weg

Bereik jouw nichemarkt door consistent, waardevolle content te posten voor jouw volgers. Creëer een online community door mensen samen te brengen onder jouw merk. Voldoende interactie zorgt voor een levendige brand waar men bij wil horen! Verkoop aan de juiste niche-markt door het zetten van je doelgroep, deze te valideren en vervolgens bereiken.

Geen idee hoe je hieraan begint? Of wel een idee, maar wil je zeker weten dat je goed start, zodat je geen tijd verliest? Check! Precies daarmee kan ik jou helpen.

In één volledige werkdag stoom ik jou klaar om jouw eigen bedrijf op de juiste manier in de markt te zetten. Ik leer je mijn tips en tricks over lanceren, het bereiken van je doelgroep, de inzichten over het bepalen van jouw niche markt, je branding en veel meer! Natuurlijk onder het genot van een rijkelijke lunch en in het gezelschap van andere gemotiveerde ondernemers. 

INVESTEER IN EEN GOEDE SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Bespaar jezelf tijd en geld door jouw strategie direct en op de juiste manier te bepalen en uitvoeren. Ben je al actief op social media maar werpt het nog niet zijn vruchten af? Daar brengen we dan samen verandering in. 

Er zijn twee verschillende pakketten beschikbaar om aan jouw strategie te gaan werken. De Social Strategie Live Dag en het Social Startegie VIP Traject.

In beide trajecten zullen we gaan werken aan jouw social media strategie waarin je zelf leert hoe je jouw merk conversiegericht in de online markt zet. Wat de verschillen zijn van beide trajecten, leg ik je hier uit! Het grote voordeel van de VIP-dag is, naast het bouwen van een sterke social media strategie, dat je ook je netwerk verbreed; op de VIP-dag zullen namelijk nog 4 andere ondernemers deelnemen die aan exact hetzelfde onderwerp gaan bouwen als jij: hun bedrijf.

Studio Yas social media
Social media strategie

Bouw jouw eigen social media strategie in 1 dag!

Op de VIP-dag live cursus ga je samen met mij en 3 andere ondernemers werken aan jouw online strategie en branding in Studio Yas. Spar met andere ondernemers, stel al je vragen en samen werken we een plan uit hoe jij de social media wereld met jouw bedrijf gaat rocken! 

€ 350,-

#boostyourbrand

Wil jij mijn volledige ervaring, kennis en netwerk inzetten om jouw merk een gigantische boost te geven? Wil je zelf ook leren wat het inhoud om succesvol te worden en zijn met een werkende marketing strategie? Verveeld geraakt van alle losse cursus aankopen en templates? Ben jij toe aan een duurzame investering die jou en jouw bedrijf sterker maakt in de markt? Heeft jouw bedrijf mega potentie maar begrijp je niet waarom je nog geen benoemenswaardige omzet draait? Dan is dit 1:1 traject van 3 maanden perfect voor jou.

€ 3000,-

Instaptarief
€ 1999,-

WAT ANDEREN ZEGGEN

Zij gingen jou voor:

IK WIL MEER INFORMATIE OVER SOCIAL MEDIA STRATEGIE VIP DAG

Heb jij je keuze gemaakt? En wil jij graag jouw onderneming op de kaart zetten via social media? Stroop jij zelf de mouwen op en investeer jij in jouw kennis en jouw onderneming? Good for you! Natuurlijk staan we klaar voor al je vragen en opmerkingen, zodat je straks voorbereid aan de slag kan gaan.