SOCIAL STRATEGIE

live dag

Wil jij graag jouw social media laten werken als een marketingmachine, maar weet je niet waar te beginnen? Er zijn vele aspecten belangrijk bij een conversiegerichte en goed werkende social media strategie. Studio Yas helpt je op weg met een exclusieve live dag waarbij ik je in één dag klaarstoom om jouw bedrijf online op de kaart te zetten!

Eerstvolgende LIVE dagen: 2 november & 9 november

Social media strategie

een SOCIAL MEDIA STRATEGIE in 1 dag! join de live cursus!

Studio Yas helpt je op weg

Bereik jouw nichemarkt door consistent, waardevolle content te posten voor jouw volgers. Creëer een online community door mensen samen te brengen onder jouw merk. Voldoende interactie zorgt voor een levendige brand waar men bij wil horen! Verkoop aan de juiste niche-markt door het zetten van je doelgroep, deze te valideren en vervolgens bereiken.

Geen idee hoe je hieraan begint? Lijkt het een dijk werk en heb je geen idee waar je moet starten? Ontbreekt inhoudelijke marketing kennis om, zonder tijd te verliezen, een goede strategie te schrijven voor jouw eigen bedrijf? Dan is de Social Live dag perfect voor jou!

Jij gaat tijdens de Social Live dag namelijk zelf aan de slag met jouw eigen strategie samen met 3 andere ambitieuze ondernemers (hallo netwerken!) en onder begeleiding van mij en mijn team. Ik deel je al mijn tips en tricks op social media gebied, werk je in een inspirerende werkomgeving, geef ik je gerichte opdrachten en natuurlijk wordt er ook een heerlijke lunch verzorgd.  Tijdens de live cursus werk je een plan uit hoe jij de social media wereld met jouw bedrijf gaat rocken! 

EVEN voorstellen:
HI, IK BEN YASMIN!

Studio Yas

Met Studio Yas help ik ondernemers met het groeien van hun merk en bedrijf door het bouwen van een duurzame social media strategie. Voor meerdere grote opdrachtgevers als Jumbo, Crystal Sands en provincie Noord-Brabant is het tijd om mijn kennis over te dragen aan jou!

Mijn specialisatie ligt voornamelijk op vlak van social media, projectmanagement, website optimalisatie en het uitvoeren van creatieve oplossingen. Naast mijn passie voor social media marketing, breid ik graag mijn netwerk uit. Daglicht Studio Yas is naast kantoor, ook een plek waar creatives samenkomen. Denk aan branding shoots, trainingen en zakelijke lunches.

HELLO
you!

BOUW aan je eigen succesverhaal

Het begint allemaal met een doel

Je bent op eigen kracht hard gegroeid, en blijft nu hangen op hetzelfde (omzet)niveau. Zonde! Maar zeker geen weinig voorkomend fenomeen. Sterker nog, je mag trots zijn: want je bent uit je jasje gegroeid. Je hebt je bedrijf gelanceerd en een loyale klantenkring opgebouwd en dat komt door je eigen werk. Super!

En nu kun je steady as you go blijven doen wat je doet en wachten tot je wordt ingehaald door jong talent met unieke USP’s, een ambitieus businessplan en een frisse kijk op de markt.

Ook zonde! Het enige wat je nodig hebt is een vernieuwde social media strategie. Aan welke klanten heb je nu echt goed verdiend de afgelopen periode? Waar zit je droomniche? Hoe zit het met je eigen professionele kennen en kunnen en wéét je doelgroep eigenlijk wat je nog meer in huis hebt? Dat je door ontwikkelt? Verandering betekent groei en groei betekent verandering.

Tijdens de exclusieve Social Strategie LIVE dag gaan we samen aan de tekentafel van het fundament van jouw social media strategie en welk doel je gaat bereiken. Tijdens deze live dag deel ik je AL mijn tips & tricks, kennis en ervaring over een succesvolle strategie waarmee je in de volgende versnelling gaat.

Van marktkraam naar winkelketen, Van bouwgrond tot supermarkt, Van FB Messenger verkoophandel tot Benelux trader. Ik heb het allemaal gezien van dichtbij – en ik ga het fundament van hun succes met je delen.

Unieke vergaderlocatie Brabant

All in social media
strategie cursus

Aan alles is gedacht

Naast dat ik een kanon aan toepasbare informatie heb klaar staan om af te vuren, werktemplates heb ontwikkeld waardoor je jezelf inzicht geeft in het doel van je strategie en eigenlijk al mijn ervaring heb uitgekouwd tot één middag cursusmateriaal – zodat jij het kan gebruiken, maak ik het ook nog eens gezellig!

Yes, want ik blijf immers een Brabander. Tijdens de live dag bied ik voldoende gelegenheid om even pauze te nemen om de productiviteit en netwerken te bevorderen, natuurlijk onder genot van een heerlijke en volledig verzorgde lunch. En natuurlijk is er de hele dag onbeperkt gezonde (en ongezonde) snacks, drinks, koffie en thee beschikbaar.

Aan het einde van de dag heb jij:

LET'S
GO!

€ 350,-

Eerstvolgende LIVE dagen:
2 november & 9 november tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

LET'S
GO!

Wist je dat?

Je maarliefst 20% korting als je iemand aandraagt die zich ook inschrijft voor de Live Dag, of je aanmeldt samen met nog iemand? Jullie krijgen dan allebei 20% korting op de Live dag en dat betekent dat je geen €350,- betaalt maar slechts €280,- per persoon. Een buitenkansje om met een goede (ondernemers)vriendin of relatie samen te werken.

Studio Yas

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Zij gingen jou voor:

Wist je dat?

De kosten voor dit VIP 1:1 traject volledig zakelijk aftrekbaar zijn in jouw bedrijf? Studio Yas is geen opleidingsinstituut en dus kom je voor de live strategie dag niet in aanmerking voor het STAP-budget of een deel hiervan, maar je kunt de investering in jouw bedrijf wèl afschrijven als bedrijfskosten en die zijn dus 100% aftrekbaar, zelfs als je nog geen KVK inschrijving hebt (tot 5 jaar). 

Still here?
SIGNUP!

Heb jij je keuze gemaakt? En wil jij graag jouw onderneming op de kaart zetten via social media? Stroop jij zelf de mouwen op en investeer jij in jouw kennis en jouw onderneming? Good for you! Meld je aan via onderstaand formulier en je bent erbij!

0 +
Social Media berichten geplaatst
0 %
Succesgarantie
0
Jaar 'online' ervaring