EVENT!

live dag: Social Strategie

Wil jij graag jouw social media laten werken als een marketingmachine, maar weet je niet waar te beginnen? Er zijn vele aspecten belangrijk bij een conversiegerichte en goed werkende social media strategie. Studio Yas helpt je op weg met een exclusieve live dag waarbij ik je in één dag klaarstoom om jouw bedrijf online op de kaart te zetten! Profiteer tot en met 12 februari 2023 van maar liefst 150 euro korting! Deze actie geldt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

een SOCIAL MEDIA STRATEGIE in 1 dag! join de live cursus!

Studio Yas helpt je op weg

Bereik jouw nichemarkt door consistent, waardevolle content te posten voor jouw volgers. Creëer een online community door mensen samen te brengen onder jouw merk. Voldoende interactie zorgt voor een levendige brand waar men bij wil horen! Verkoop aan de juiste niche-markt door het zetten van je doelgroep, deze te valideren en vervolgens bereiken.

Geen idee hoe je hieraan begint? Lijkt het een dijk werk en heb je geen idee waar je moet starten? Ontbreekt inhoudelijke marketing kennis om, zonder tijd te verliezen, een goede strategie te schrijven voor jouw eigen bedrijf? Dan is de Social Live dag perfect voor jou!

Jij gaat tijdens de Social Live dag namelijk zelf aan de slag met jouw eigen strategie samen met 3 andere ambitieuze ondernemers (hallo netwerken!) en onder begeleiding van mij en mijn team. Ik deel je al mijn tips en tricks op social media gebied, werk je in een inspirerende werkomgeving, geef ik je gerichte opdrachten en natuurlijk wordt er ook een heerlijke lunch verzorgd.  Tijdens de live cursus werk je een plan uit hoe jij de social media wereld met jouw bedrijf gaat rocken! 

EVEN voorstellen:
HI, IK BEN YASMIN!

Studio Yas

Met Studio Yas help ik ondernemers met het groeien van hun merk en bedrijf door het bouwen van een duurzame social media strategie. Voor meerdere grote opdrachtgevers als Jumbo, Crystal Sands en provincie Noord-Brabant is het tijd om mijn kennis over te dragen aan jou!

Mijn specialisatie ligt voornamelijk op vlak van social media, projectmanagement, website optimalisatie en het uitvoeren van creatieve oplossingen. Naast mijn passie voor social media marketing, breid ik graag mijn netwerk uit. Daglicht Studio Yas is naast kantoor, ook een plek waar creatives samenkomen. Denk aan branding shoots, trainingen en zakelijke lunches.

HELLO
you!

De social strategie live dag is geschikt voor jou als jij...

  • Wil groeien op Social Media, je voelt de potentie maar benut deze nog niet…
  • Net een gloednieuw aanbod hebt of een nieuwe dienst of product wil lanceren als een PRO…
  • Meer wil leren over hoe Social Media voor JOU kan werken, zonder elke dag zwoegen…
  • Jouw medewerkers een cursus wil laten volgen over Social Media…
  • Net begonnen bent met jouw bedrijf en in een keer een vliegende start wil maken…

BOUW aan je eigen succesverhaal

Het begint allemaal met een doel

Je bent op eigen kracht hard gegroeid, en blijft nu hangen op hetzelfde (omzet)niveau. Zonde! Maar zeker geen weinig voorkomend fenomeen. Sterker nog, je mag trots zijn: want je bent uit je jasje gegroeid. Je hebt je bedrijf gelanceerd en een loyale klantenkring opgebouwd en dat komt door je eigen werk. Super!

En nu kun je steady as you go blijven doen wat je doet en wachten tot je wordt ingehaald door jong talent met unieke USP’s, een ambitieus businessplan en een frisse kijk op de markt… Zonde! Het enige wat je nodig hebt, is een vernieuwde social media strategie. 

Tijdens de exclusieve Social Strategie LIVE dag gaan we samen aan de tekentafel van het fundament van jouw social media strategie en welk doel je gaat bereiken. Tijdens deze live dag deel ik je AL mijn tips & tricks, kennis en ervaring over een succesvolle strategie waarmee je in de volgende versnelling gaat.

Van stand op de beurs naar luxe winkelketen, van droom naar supermarkteigenaar, van FB Messenger ‘winkels’ naar trader inde BeNeLux. Ik heb het allemaal gezien van dichtbij – en ik ga het fundament van hun succes met je delen.

All in social media
strategie cursus

Aan alles is gedacht

Naast dat ik een kanon aan toepasbare informatie heb klaar staan om af te vuren, werktemplates heb ontwikkeld waardoor je jezelf inzicht geeft in het doel van je strategie en eigenlijk al mijn ervaring heb uitgekouwd tot één middag cursusmateriaal – zodat jij het kan gebruiken, maak ik het ook nog eens gezellig!

Yes, want ik blijf immers een Brabander. Tijdens de live dag bied ik voldoende gelegenheid om even pauze te nemen om de productiviteit en netwerken te bevorderen, natuurlijk onder genot van een heerlijke en volledig verzorgde lunch. En natuurlijk is er de hele dag onbeperkt gezonde (en ongezonde) snacks, drinks, koffie en thee beschikbaar.

Aan het einde van de dag heb jij:

€ 350,-

€ 199,-

Eerstvolgende LIVE dagen:
15 februari en 22 februari tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

"Super leuke en leerzame LIVE dag achter de rug bij Studio Yas. Ze nam ons goed mee in haar persoonlijke ervaring en gaf duidelijke uitleg met een super service van eten en drinken. Je krijgt er ook een heel fijn werkboek bij! Zeker een aanrader!"
Nancy van Eck
Nancy van Eck
ECKxtreme Marketing
"Vandaag tijdens de LIVE Social Strategie dag veel bruikbare tips en tricks gekregen waar ik hopelijk nog lang op kan teren bij het boosten van de social media van American Dental Trading BV! Er valt natuurlijk ook nog veel winst te behalen… dus ik kan voorlopig vooruit! Yas zorgt ervoor dat je niks tekort komt; soesjes, koffie, thee, verse sapjes en een uitgebreide lunch staan allemaal voor je klaar. En de kleine groep zorgt ervoor dat ze alle aandacht voor je heeft. Kortom, het ontbreekt aan niets. Ik raad het echt iedereen aan!"
Amy van Lieshout
Amy van Lieshout
American Dental Trading BV

ER IS NOG ZOVEEL UIT jouw merk TE HALEN

Heb jij je keuze gemaakt? En wil jij graag jouw onderneming op de kaart zetten via social media? Stroop jij zelf de mouwen op en investeer jij in jouw kennis en jouw onderneming? Good for you! Meld je aan via onderstaand formulier zodat jij verzekerd bent van jouw plek!

Ik ben overtuigd dat jij na de LIVE dag meer plezier, klanten en voldoening haalt uit jouw Social Media. Niet goed? 14 dagen geld terug garantie op jouw aankoop!

SIGN up!

Wist je dat?

De kosten voor deze LIVE dag volledig zakelijk aftrekbaar zijn in jouw bedrijf? Studio Yas is geen opleidingsinstituut en dus kom je voor de LIVE strategie dag niet in aanmerking voor het STAP-budget of een deel hiervan, maar je kunt de investering in jouw bedrijf wèl afschrijven als bedrijfskosten en die zijn dus 100% aftrekbaar, zelfs als je nog geen KVK inschrijving hebt (tot 5 jaar). 

Wat gaan we doen?

Het programma:

Still Here?

Twijfel je, of dat de Social Strategie Live Dag bij je past? Plan dan volledig vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. We leren elkaar dan beter kennen en ontdekken we of er een match is – zodat we jouw bedrijf naar een next level kunnen gaan tillen! Ready? Je call is binnen 1 minuut gepland: