OVEr
STUDIO Yas

Lees meer over Studio Yas, het ontstaan en de gezichten erachter.
daglicht studio brabant

Mijn naam is Yasmin en ik ben eigenaresse van Studio Yas. Mijn missie is om ondernemers te helpen een duurzame (online) community te bouwen, door middel van creative content. 

Naast mijn onderneming ben ik werkzaam als community manager bij een provinciale organisatie waar we samen met veertien partners werken aan het Brabantse startup landschap. Fijn te combineren dus!

Ik had al van jongs af aan een grote passie voor creative uitingen als tekenen, schilderen, zingen en dansen. Toen ik elf werd kwam daar ook digitale content bij kijken. Terwijl mijn klasgenootjes bezig waren met videospelletjes, was ik bezig met het coderen van HTML websites en struinde ik fora af om meer te leren over Photoshop.

Later op de middelbare school had ik geen tijd meer voor deze hobby en dacht ik: wat heb ik eraan? Ik interesseerde me meer voor sport. Na mijn studie ben ik weer voor het eerst sinds jaren Photoshop, Illustrator en HTML gaan gebruiken. Bizar wat er in een aantal jaren nog meer mogelijk was geworden! 

Ik herontdekte mijn hobby en leerde mijzelf een hoop nieuwe skills aan. Vooral Instagram interesseerde me en ik besloot enkele cursussen te doen. Ook leerde ik veel tijdens mijn stage als marketeer in de herenmode. Hierna had ik mijn bijbaan als content marketeer / communicatie te pakken bij een kledingwinkel in de buurt. Ik bouwde een webshop en al snel wist ik de kledingwinkel een mooie positie te geven en de community groeide in een jaar van 500 volgers naar ruim 7000 volgers. Wauw! Het bewijs dat mijn strategie werkt.

Tussen mijn drukke banen door, wisten ondernemers mij steeds vaker te vinden om te vragen om advies, het bouwen van een webshop of het bereiken van een community. Ik gaf advies en deed wat kleine projecten tussendoor. Al snel merkte ik in mijn netwerk dat er veel organisaties zijn die moeite hebben met de snel groeiende wereld van nu.

De afgelopen jaren zijn we alleen maar meer gaan digitaliseren, waardoor ondernemers zich meer bezig moeten houden met een online doelgroep en een extra verkoopkanaal. Iets wat niet iedereen leuk vindt. De vraag naar mijn diensten werd groter, zodanig, dat ik besloot mijn eigen bedrijf op te starten. Daar is Studio Yas – Creative Concepts! Denk je dat ik jou kan helpen? Laten we samen iets geweldigs opbouwen.

Zullen we een virtuele kop koffie drinken?

"Een gedreven dame, vol doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Buitenom dat zij zakelijk zeer prettig samenwerkt is het ook een fijne en gezellige dame om mee samen te werken."