Unieke flexwerkplek in Breda

Ben je op zoek naar een unieke, flexibele werkplek in Brabant, nabij Breda? Laat je dan inspireren door de mogelijkheden van Studio Yas. Sereen, modern, smaakvol, uniek en licht; dát is hoe je deze werkplek in een notendop omschrijft.

Flex werkplek Breda

LET'S
WORK
TOGETHER

Inspirerende flexWerklplek in Brabant

Ben je op zoek naar een flexplek nabij Breda? Een smaakvolle, professionele omgeving waar je doelgericht en geconcentreerd kunt werken? Laat je dan inspireren door de flexwerkmogelijkheden van Studio Yas. Want deze plek is niet alleen een lust voor het oog. Het is ook nog eens van alle gemakken en services voorzien. Zodat het jou gedurende je werkdag aan niets ontbreekt. En je daardoor binnen de kortste keren je to do-list afvinkt en de nodige ideeën opdoet. Evenals nieuwe inzichten, inspiratie en energie. Over meters maken gesproken…

Unieke Vergaderlocatie Brabant

WAT DEZE FLEXWERKPLEK UNIEK MAAKT?

Goede bereikbaarheid, een scala aan voorzieningen en faciliteiten en meer dan voldoende ruimte. Studio Yas heeft álles in huis om van jouw werkdag op een externe locatie een succes te maken:Unieke vergaderlocatie Brabant
Flex werkplek Breda

BRANDING SHOOTS

Daglicht Studio Yas is een unieke shoot locatie in Brabant, perfect voor branding-, portret en productfotografie.

FLEXWERKPLEK

Werk in een omgeving met gelijkgestemden en ontsnap even uit de dagelijkse sleur van jouw eigen (thuis)werkplek.

VERGADERLOCATIE

Brainstorm, lunch en vergader in een serene omgeving waar alles tot in de puntkes is verzorgd.

Inspirerende flexwerkplek

Wist je dat de omgeving waarin je werkt en de sfeer die er hangt bepalend zijn voor de mate van productiviteit en effectiviteit? En dat de allerbeste ideeën ontstaan op de meest bruisende locaties? Studio Yas is zo’n locatie. 

Een dagje flexwerken bij Studio Yas betekent: geconcentreerd aan de slag gaan met jouw to do’s. In alle rust virtueel overleggen met bijvoorbeeld andere collega’s of opdrachtgevers. Jouw ongelezen e-mails bijwerken en binnenkomende telefoontjes beantwoorden. En tussen de bedrijven door genieten van een kopje koffie of thee en een wandeling in de tuin. Want op niveau presteren, vraagt af en toe ook om wat ontspanning. 

Bereikbaarheid flexplek breda

Flexwerkplek Studio Yas is gelegen in het grensdorp Baarle-Nassau in Noord-Brabant. Op 20 minuten rijden vanaf Tilburg, 25 minuten vanaf Breda en op 40 minuten afstand van Antwerpen.

De werklocatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Kom je op eigen gelegenheid? Dan zijn er er voor de deur van Studio Yas volop parkeermogelijkheden. Bezoek je ons met het openbaar vervoer? Dan bevindt er zich op slechts 5 minuten loopafstand een bushalte aan de Sint-Jansstraat.

Unieke vergaderlocatie Brabant

STAP IN EEN ANDERE OMGEVING VOOR EEN DAG, BOEK EEN flexwerkplek

Een dagje flexwerken bij Studio Yas betekent: geconcentreerd aan de slag gaan met jouw to do’s. In alle rust virtueel overleggen met bijvoorbeeld andere collega’s of opdrachtgevers. Jouw ongelezen e-mails bijwerken en binnenkomende telefoontjes beantwoorden. En tussen de bedrijven door genieten van een kopje koffie of thee.
Want op niveau presteren, vraagt af en toe ook om wat ontspanning. 

Schijnt het zonnetje? En wil je (gedeeltelijk) buiten werken? Dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Zo ook om tussen je to do’s en calls door even een frisse neus te halen. Een rondje door de tuin wandelen is tijdens je werkdag een welkome afwisseling. Om je batterij op te laden en vervolgens weer met volle focus aan de slag te gaan. 

Unieke Vergaderlocatie Brabant

GET OUT
OF THE
BUILDING

Studio Yas Creative Concepts

Heb jij je keuze gemaakt? En kom je  bij Studio Yas nieuwe inzichten en ideeën opdoen en in alle rust (net)werken? Dan kunnen we dat natuurlijk alleen maar aanmoedigen!

Laat je ons nog wel even weten voor welk pakket je kiest? Dan zorgen wij ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. En ook na afloop nemen we je al het werk uit handen. Zo trek je, met de opgedane winst op zak, de deur bij ons dicht. En ruimen wij op onze beurt alles voor je op; stukje service van de zaak!

TRY-OUT

2 keer
50
  • Probeer het flexwerken in Studio Yas uit en ontdek alle gemakken.
handig!

STRIPPENKAART

5 + 1 gratis
100
  • Jij bent een echte digital nomad die graag een pitstop maakt bij daglicht Studio Yas.

WERK JE LIEVER IN EIGEN GEZELSCHAP?

Wil je garantie hebben dat je niet wordt gestoord door andere enthousiaste ondernemers? Werk jij graag in je uppie of heb je een belangrijke meeting, training of een locatie nodig voor een branding shoot? Dat kan natuurlijk ook! Boek simpelweg de daglicht Studio voor een aantal uur, een halve of hele dag en ga ongestoord aan de slag.

Unieke Vergaderlocatie Brabant
social media agency studio yas

CONTACT OPNEMEN?

Heb je een vraag of opmerking? Of ben je benieuwd wat deze unieke flexwerkplek nabij Breda voor jou kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via: +31 6 18 04 55 11. Of stuur een e-mail naar: info@studioyas.nl. We helpen je graag verder.

LIGGING FLEXIBELE WERKPLEK