In de kijker met…

daglicht studio
Yasmin Elshout
Yasmin Elshout

Founder | Creative

…online business manager Astrid Damen over daglicht Studio Yas.

Wij kunnen wel hoog van de toren blazen over alle voordelen en USP’s van fotoshootlocatie daglicht Studio Yas. Maar veel liever laten we een aantal van onze klanten aan het woord. Zij zijn als ervaringsdeskundigen de uitgelezen personen om er meer over te vertellen. In de rubriek ‘In de kijker’ vragen we ze dan ook het hemd van het lijf. Over hun zoektocht naar een fotolocatie en de ervaringen met Studio Yas. Want hoe zijn ze in Baarle-Nassau terechtgekomen? Wat gaf de doorslag om voor deze fotoshootlocatie te kiezen? Hoe is het ze bevallen? En last but not least: keren ze in de toekomst nog eens terug? Dit keer aan het woord: business manager Astrid Damen. Lees je mee?

Astrid, wat vertel jij op feestjes als mensen vragen wat jij in het dagelijks leven doet?
“Ik ben online business manager en help succesvolle, vrouwelijke ondernemers die graag meer dan 100.000 euro per jaar omzetten met hun bedrijf. Dit doe ik door ze op strategisch en operationeel vlak te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren en automatiseren van hun online business. Maar ook aan het uitdenken en uitvoeren van succesvolle en stressvrij lanceringen. Dat gebeurt nu namelijk vaak nog handmatig, terwijl er efficiëntere manieren zijn om dit te doen. Daar draag ik zorg voor. Zo krijgen mijn cliënten de ruimte om in hun CEO-rol te stappen en hebben zij de tijd om nieuwe producten of diensten te ontwikkelen, om zo nog meer impact te maken met hun online business.”

daglicht studioHoeveel anderen vertellen datzelfde verhaal? Heb je collega’s of medewerkers?
“Ik heb geen mensen in dienst, maar werk daarentegen wel graag met zelfstandigen. Zo ondersteunen twee meiden me op het gebied van social media en verzorgt een virtueel assistent verschillende taken voor mij en mijn cliënten. Zelf ben ik graag de strategische projectleider die taken uitbesteed aan specialisten. Ik geloof ook echt in het gezegde: teamwork makes the dream work.

Waarvoor was je op zoek naar een fotoshootlocatie?
“Ik heb meerdere bedrijven gehad, maar voor mijn werk als online business manager had ik nieuwe en professionele foto’s nodig. De laatste fotoshoot die ik had was namelijk al een goede anderhalf jaar geleden in mijn eigen woning. Nieuwe, professionele content was dus meer dan welkom!”

Hoe ben je uiteindelijk bij de daglichtstudio van Studio Yas terechtgekomen? 
“Het bedrijf waarmee ik in zee ging voor het laten maken van mijn foto- en videocontent droeg fotoshootlocaties in Amsterdam en Dronten aan. Maar ik woon zelf in Brabant. En omdat ik van tevoren al wist dat het filmen en foto’s maken een volle dag in beslag zou nemen, wilde ik graag gebruikmaken van een locatie in Brabant. Door simpelweg te googelen op ‘Daglicht studio Brabant’ kwam ik op de website van Studio Yas terecht. Na het zien van de website was ik meteen verkocht. De fotoshootlocatie zag er prachtig uit. Één telefoontje met Yasmin later stond mijn boeking gepland.”

Je hebt vast en zeker wat research gedaan. Waarin onderscheidt Studio Yas zich ten opzichte van andere locaties?
“Sommige fotoshootlocaties of daglichtstudio’s hebben een uitstraling die veel weg heeft van een kantoor. Maar dat was totaal niet wat ik zocht. Ik wilde meer wit en lichtere kleuren. Ik ben namelijk van mening dat je door deze achtergrondkleuren zelf beter uit de verf komt. En het past ook beter bij mijn branding. Studio Yas weet door de combinatie van lichtere kleuren en stijlvolle inrichting, de perfecte setting te creëren. Met prachtige foto’s en video’s als gevolg.”

En wat gaf de doorslag om voor fotoshootlocatie Studio Yas te kiezen?
“Het aangename gevoel dat ik kreeg door mijn contact met Yasmin. Studio Yas is namelijk niet alleen een mooie fotoshootlocatie. Alles wordt ook in de puntjes voor je geregeld. Zo dacht Yasmin mee over de plannen die ik had en gaf ze mij al tips voordat ik haar daglichtstudio geboekt had. Dat zorgde ervoor dat ik zeker wist dat ik hier goed zat.”

“Van serene decors tot stoerdere achtergronden; deze daglicht studio heeft het allemaal.” – Astrid

Kun je in 5 woorden omschrijven wat je van Studio Yas vindt?
“Uniek, gastvrij, meedenkend, perfect ingericht en universeel in gebruik. Studio Yas is misschien niet de grootste daglichtstudio die er is, maar er zijn meer dan genoeg plekken om prachtige content te maken. Daarnaast staat Yasmin ook echt voor je klaar, geeft ze uitleg bij binnenkomst en zorgt ze ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Zo werden we bij binnenkomst vriendelijk ontvangen met een kop koffie en was er een lunch geregeld. Kleine dingen die voor mij als klant daadwerkelijk het verschil maken.”

Wat zag je daarvan terug in het eindresultaat?
“Het gebruiken van Studio Yas heeft schitterend beeldmateriaal opgeleverd. We hebben content geschoten aan tafel, achter het bureau en op de bank. We hebben zelfs lopende video’s opgenomen én gebruikgemaakt van de keuken. Van serene decors tot stoerdere achtergronden; deze locatie heeft het allemaal.”

Wat heeft de fotoshoot bij Studio Yas je gebracht?
“Ik ben pas sinds februari begonnen met het plaatsen van mijn nieuwe content op mijn socials, maar ik heb al veel positieve reacties mogen ontvangen! De foto’s en video’s helpen mij en mijn bedrijf om meer naamsbekendheid op te bouwen en geven me de mogelijkheid om nog meer expertise te tonen.”

Zou je Studio Yas aanraden aan anderen? En zo ja, waarom?
“Dat zou ik zeker doen. Sterker nog; dat heb ik al gedaan! Ik ga de daglicht studio zelfs toevoegen aan mijn eigen bedrijfspagina, waar ik mijn favoriete locaties deel. Waarom? Omdat Studio Yas alles tot in de puntjes voor je regelt; met vriendelijke service en op een fantastische locatie.”

Op een schaal van 1 tot 10: hoe waarschijnlijk is het dat we bij Studio Yas nog eens op je mogen rekenen?
“Ik kom geheid nog een keer terug. Ik had voor deze sessie de studio vier uur geboekt, maar kies de volgende keer voor een volledige dag. Dit zodat ik optimaal gebruik kan maken van de ruimtes en mogelijkheden, om zo nóg meer content te kunnen creëeren.”

Ben jij nu enthousiast geworden en wil je voor jouw fotoshoot ook graag gebruik van Studio Yas? Dan zijn we daar natuurlijk ontzettend blij mee! Wij delen onze prachtige ruimte namelijk maar al te graag met anderen. Bekijk alle mogelijkheden om daglicht Studio Yas te boeken via deze link. Je huurt de studio al vanaf 2 uur voor € 125,-! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via info@studioyas.nl.

Andere blogs

Even voorstellen...

Hi, ik ben Yasmin!

Met Studio Yas help ik ondernemers met het groeien van hun merk en bedrijf door het bouwen van een duurzame social media strategie. Voor meerdere grote opdrachtgevers als Jumbo, Crystal Sands en provincie Noord-Brabant is het tijd om mijn kennis over te dragen aan jou!

Mijn specialisatie ligt voornamelijk op vlak van social media, projectmanagement, website optimalisatie en het uitvoeren van creatieve oplossingen. Naast onze passie voor social media marketing, breiden we graag ons netwerk uit. Daglicht Studio Yas is naast ons kantoor, ook een plek waar creatives samenkomen. Denk aan branding shoots, trainingen en zakelijke lunches.