In de kijker met…

Connecting Online
Yasmin Elshout
Yasmin Elshout

Founder | Creative

…Janneke Migliarini van Connecting Online over daglicht Studio Yas

Wij kunnen wel hoog van de toren blazen over alle voordelen en USP’s van fotoshootlocatie daglicht Studio Yas. Maar veel liever laten we een aantal van onze klanten aan het woord. Zij zijn als ervaringsdeskundigen de uitgelezen personen om er meer over te vertellen. In de rubriek In de kijkervragen we ze dan ook het hemd van het lijf. Over hun zoektocht naar een fotolocatie en de ervaringen met daglicht Studio Yas. Want hoe zijn ze in Baarle-Nassau terechtgekomen? Wat gaf de doorslag om voor deze fotoshootlocatie te kiezen? Hoe is het ze bevallen? En last but not least: keren ze in de toekomst nog eens terug? Janneke Migliarini van Connecting Online trapt de rubriek af. Lees je mee? Lees je mee? 

Janneke, om maar meteen met de deur in huis te vallen. Hoe zou je in 3 zinnen omschrijven wat jij in het dagelijks leven doet?
“Ik heb sinds een jaar een eigen bedrijf, genaamd Connecting Online. Waarin ik me focus op social media beheer en het bouwen en beheren van websites voor bedrijven. Daarnaast creëren we content voor de websites en social media kanalen van onze klanten. En ontwikkelen we bijvoorbeeld foto’s en video’s voor Instagram en TikTok.”

Hoeveel anderen vertellen datzelfde verhaal? Heb je collega’s, werknemers of ben je een zelfstandige professional?
“Ik heb Connecting Online samen met mijn collega Manon opgericht. Met zijn tweeën dragen we zorg voor het online succes van onze klanten.”

Een opdrachtgever huurde je in om aan de slag te gaan bij Studio Yas. Wat heb je hier precies gedaan?
“We maakten de  foto’s en video’s op locatie voor het Instagramkanaal van onze klant. Na zo’n drie uur hadden we meer dan 60 goede foto’s, waardoor er tijd overbleef voor de ontwikkeling van videocontent. Welke uiteindelijk geplaatst worden op Instagram Reels en TikTok.”

Dat klinkt goed! Hoe was het voor jou als professional om van deze fotoshootlocatie gebruik te maken?
“Ontzettend leuk! Ons bedrijf zit in Purmerend, dus we moesten een flinke reis afleggen. Maar eenmaal bij Studio Yas aangekomen, was alles tot in de puntjes geregeld. Daarnaast is de locatie perfect ingericht en gestyled met meubels en attributen, waardoor je als professional meteen aan de slag kunt.”

Was wat dat betreft ook alles binnen handbereik? 
Zeker. We hebben echt overal gebruik van gemaakt. En hoewel Studio Yas een kleinere locatie is dan dat we gewend zijn, merkten we al snel dat we heel veel met de beschikbare ruimtes konden doen. Studio Yas heeft meerdere hoeken en settings gecreëerd, waardoor je veel professionele en sprekende foto’s kunt maken. Stuk voor stuk voorzien van een andere achtergrond.

Je hebt vast en zeker al op meerdere locaties gewerkt. Waarin onderscheidt Studio Yas zich ten opzichte van anderen?
De spontane en klantvriendelijke service van Yasmin. Die hebben we nog niet  eerder zo ervaren. Bij binnenkomst kregen we uitgebreid uitleg over de locatie en vroeg ze ons wat we wilden voor de lunch. Een locatie waar het goed vertoeven was dus!

Als je in 5 woorden mag omschrijven waarom Studio Yas zo fijn is voor het produceren van foto- en videocontent, hoe zou je dat dan doen?
“Mooi licht, prachtige uitstraling, verschillende decors, goede communicatie en een prettige werkomgeving. Dat is wat werken bij en met Studio Yas inhoudt. We voelden ons als professionals enorm op ons gemak en konden de hele dag ongestoord te werk gaan.”

Zou je Studio Yas aanraden aan andere professionals in het foto- en videosegment? En zo ja, waarom?
“Ik zou de fotoshootlocatie van Studio Yas zeker aanraden! In onze bedrijfstak heb je namelijk ruimtes nodig waarin je op één dag veel verschillende content kunt produceren. Dit was dankzij de goede indeling goed mogelijk, met mooie foto’s en video’s voor onze klant als resultaat.”

Op een schaal van 1 tot 10: hoe was het om als professional te werken bij Studio Yas? En zien we je in de toekomst nog eens terug?
“De daglicht studio van Studio Yas heeft hét perfecte decor om professionele content te maken. Ik geef deze locatie dan ook een 8.5. Mocht een van onze klanten vragen of wij nogmaals willen werken bij Studio Yas, dan zeggen we daar volmondig ja op. En maken we de reis gewoon nog een keer.”

Ben jij nu enthousiast geworden en wil je voor jouw fotoshoot ook graag gebruik van Studio Yas? Dan zijn we daar natuurlijk ontzettend blij mee! Wij delen onze prachtige ruimte namelijk maar al te graag met anderen. Bekijk alle mogelijkheden om daglicht Studio Yas te boeken via deze link. Je huurt de studio al vanaf 2 uur voor € 125,-! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via info@studioyas.nl.

 

Andere blogs

Even voorstellen...

Hi, ik ben Yasmin!

Met Studio Yas help ik ondernemers met het groeien van hun merk en bedrijf door het bouwen van een duurzame social media strategie. Voor meerdere grote opdrachtgevers als Jumbo, Crystal Sands en provincie Noord-Brabant is het tijd om mijn kennis over te dragen aan jou!

Mijn specialisatie ligt voornamelijk op vlak van social media, projectmanagement, website optimalisatie en het uitvoeren van creatieve oplossingen. Naast onze passie voor social media marketing, breiden we graag ons netwerk uit. Daglicht Studio Yas is naast ons kantoor, ook een plek waar creatives samenkomen. Denk aan branding shoots, trainingen en zakelijke lunches.