Flexwerken in Studio Yas

Flexwerken Brabant
Yasmin Elshout
Yasmin Elshout

Founder | Creative

Flexwerken in Studio Yas (Baarle-Nassau, Noord-Brabant), het kan vanaf nu en ik vertel je waarom ik de keuze heb gemaakt om mijn kantoor te delen met andere ondernemers.

Wist je dat de omgeving waarin je werkt en de sfeer die er hangt bepalend zijn voor de mate van productiviteit en effectiviteit? Laten we eerlijk zijn… De keukentafel of bank is nu vaker ons bureau dan een plek om te ontspannen. Veel (ondernemend) talent werkt op dit moment thuis omdat zij (nog) geen kantoor kunnen betalen of omdat hun werkgever geen flexibele werkplek of prettige werkomgeving kan bieden door de nu geldende COVID-maatregelen.

Te veel onderzoeken hebben al uitgewezen dat het thuiswerken soms belangrijke gezondheidseffecten op mensen heeft. Zo ook ik ervaarde pijnlijke ogen van teveel schermtijd, stress, werkte veel over en zag de scheidingslijn tussen privé (thuis) en werk (kantoor) als water voor de zon verdwijnen. Met daar een lockdown bovenop in hartje winter, was ik blij dat ik wel de mogelijkheid had om het anders te doen.

Na 2 jaar op de bank en aan een geïmproviseerd bureau te hebben gewerkt, huurde ik voor mijn bedrijf een fantastisch kantoor in het grensdorp Baarle-Nassau (20 min van Tilburg en 25 min van Breda) welke ik inrichtte als daglicht studio: 60 vierkante meter oase aan werkruimte, rust, licht, fijne designmeubelen en een koelkast vol koude flesjes spa blauw. Vanaf moment 1 dat ik terug mijn ‘oude’ ritme kon herpakken en letterlijk de deur achter me dicht kon gooien na een dag werken, verbeterde mijn fysieke en mentale gezondheid, werd weer mega creatief en sociaal.

Direct besloot ik om mijn werkruimte met andere ondernemers te delen, die ook gedupeerd waren door het thuiswerken, door flexwerkplekken aan te bieden. Ondernemers kunnen met de aanschaf van een strippenkaart een ‘stoel huren’ in de studio. Mijn kantoor mag een heel fijn clubhuis zijn voor ondernemers om te komen (net)werken, brainstormen en gewoon in een andere omgeving een volledige to-do lijst af te strepen. Wil je een keer komen proef-flexwerken? Stuur me vooral een mailtje, natuurlijk mag je vrijblijvend eens komen proberen, om te testen of het iets voor je is.

Werk je liever helemaal alleen geconcentreerd aan een project in alle rust? Dat kan ook! De mogelijkheden in de daglicht studio zijn reuze, denk aan vergaderingen, lunches, netwerkevenementen, trainingen en ga zo maar door. Daarnaast is Studio Yas ook een unieke fotolocatie in Brabant, in te zetten voor bijvoorbeeld personal branding shoots en productfotografie!

Ik wil deze unieke office-share mogelijkheid met zoveel mogelijk mensen delen, zodat eenieder die deze kans ziet zitten, hem kan grijpen.

Kom je binnenkort eens flexwerken in Studio Yas? Tot snel!

Andere blogs

Even voorstellen...

Hi, ik ben Yasmin!

Met Studio Yas help ik ondernemers met het groeien van hun merk en bedrijf door het bouwen van een duurzame social media strategie. Voor meerdere grote opdrachtgevers als Jumbo, Crystal Sands en provincie Noord-Brabant is het tijd om mijn kennis over te dragen aan jou!

Mijn specialisatie ligt voornamelijk op vlak van social media, projectmanagement, website optimalisatie en het uitvoeren van creatieve oplossingen. Naast onze passie voor social media marketing, breiden we graag ons netwerk uit. Daglicht Studio Yas is naast ons kantoor, ook een plek waar creatives samenkomen. Denk aan branding shoots, trainingen en zakelijke lunches.